Koning van Groningen

In het de historische winkelstraat van Appingedam ligt Brasserie Cafetaria de Koning van Groningen. Deze gezellig ingerichte brasserie biedt voor elke gast een ruime keuze uit ons brede assortiment. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, smaakvol diner of gewoon zomaar even lekker borrelen. Onze brasserie biedt plaats aan 65 personen binnen en ongeveer aan 75 personen buiten op ons heerlijke terras.  

 

Bestel hier

Bestellen  

0596 623 557
koningvangroningen@live.nl

 

Geniet van Appingedam bij de Koning van Groningen

Aan de voorzijde bieden wij u een klein terras waar u heerlijk kunt genieten van onze heerlijke ijs gerechten. Wij bieden u onder andere het grootste assortiment echt Italiaans schepijs aan van Appingedam. Ook voor vers softijs kun je bij ons terecht. U kunt de gezelligheid van winkelend Appingedam observeren onder het genot van een kopje koffie of cappuccino van koffiebranderij Beukenhorst.

 

 

Terras - Stadstuin

Onze stadstuin is het grote terras aan de achterzijde van onze zaak. Op dit terras heeft u een prachtig uitzicht op het oude Damsterdiep waaraan de oude pakhuizen en loskades zijn gelegen. U kunt heerlijk tot rust komen in een feeërieke ambiance. Onder het genot van een heerlijk vers getapt Grolsch pilsje of een lekker speciaal biertje is het heerlijk tot rust komen onder de bomen met de voeten in het mooie groene gras.

Op het terras kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze menukaart. Geniet van bijvoorbeeld van onze heerlijk gemarineerde spareribs of een van de bekroonde saté’s. Uw kinderen zullen het ook prachtig vinden in onze tuin, omdat bij ons niets moet maar heel veel mag. Ook binnen in onze kinderhoek kunnen ze zich prima vermaken.

 

 

Over ons

Wij, Bert en Monique Koops, heten u van harte welkom in onze sfeervolle zaak. Wij runnen deze al vanaf 2004. In 1997 zijn wij naar Appingedam gekomen en hebben daar het Damster Eethuis overgenomen. Als ondernemer zijn wij beide begonnen in Coevorden in 1989 maar nu alweer vele jaren met plezier werkzaam in Appingedam waar we ons thuis voelen.

Bestel hier

Bestellen  

0596 623 557
koningvangroningen@live.nl